>Aradığınız yobaza şu anda ulaşılamıyor

>

Defalarca sorup asla cevabını alamadığım, dinci kerataları inim inim inleten sorumu tekrarlıyorum! Madem bu kadar İslam’a bağlısınız, neden Türban yerine Kara Çarşaf giydirmiyorsunuz karılarınıza, kızlarınıza?

(?)

-Tısssss

Aradığınız yobaza şu an ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin!..
*
                   
Yazılarımı takip eden okuyucularım çok iyi bilirler ki, ben bu Kara Çarşaf olayını yobazların giyinip kuşanmaları için kafalarına kakmıyorum. Takunya Libidocusu hastalığına tutulan yobazları köşeye sıkıştırmanın en kestirme yönteminin bu olduğunu keşfettim çünkü. Bunlar o Kara Çarşaf’ı mümkün değil giyemezler.
                            
Düşünsenize yolda gördüğünüz sıkmabaşlı kızların, makyajlı-blue jeanli hallerini?

Endam o biçim… Seksapel desen, kaldırımlar çatlıyor…

Kimi aptal diyor ki; Türban kapanmanın ilk adımıdır.

Demek ki başka adımları da var!..

Ya da şöyle soralım; madem kadını poşetleyeceksin, neden bunu adım adım yapıyorsun?

Bir diğeri; Türban’a bu kadar tepki varken, Kara Çarşaf’ı nasıl giydirelim kadınlara diyerek türbancılık yapıyor.

E hani sen çok Müslümansın ya birader, tepkilere mi aldırıyorsun dediğimizde, dut yemiş bülbüle dönüyorlar.

Tekrarlıyorum… Bunların amacı kapanmak mapanmak falan değil. Neresinden tutsanız tezatlar içinde sapır sapır dökülüyorlar.

Çünkü türban denilen rengarenk paçavra bezi, sadece kafa kılını kapatıyor.

Sürekli aynı sesi duyuyorum…

Aradığınız yobaza şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin!..

*
Dünyayı dolaşan bir serüvenciyim. Limanı olup da gitmediğim çok az ülke kaldı!
Bunların içinde birçok İslam ülkesi de var. Türkiye’deki gibi başını POŞETLEYİP, diğer taraflarını arz-ı endam eden robot gibi kadınlara hiç denk gelmedim! Bütün dünya fahişe olmuş da, bizim Amerikan Kardinali çakma papaz Fethullah’ın kızları cennetlik meyve herhalde.


Son dakika röveşata golü:

Suriye başbakan’ı Esat’ın karısı Esma hem Müslüman hem de türbansız bir bayan. Kadıncağız saçları gözüküyor diye çok günaha giriyor olmalı. Tayyip’in Esat’la arasından su sızmadığını ve kanka olduklarını artık sağır sultan bile biliyor. Hatta Tayyip, kafasına estiği zaman bunlara ‘’demokrasi dersi’’ falan bile veriyor. Tayyip söylesin, Esma’da kapansın ve birlikte sevap işleyiversinler. Hatta diğer İslam ülkesi liderlerinin eşleri içinde telkinde bulunsun.

Ayağa kalkmadığı için şerefli generalimiz Engin Alan hakkında ‘’gereği yapıldı’’ diyen, İsrail’i dize getirip, van minüt çekerek titreten, koskoca cihan padişahı, büyük devlet adamı Kasımpaşalı Tayyip’imi kıracaklar yani!

Cem Akkılıç
20 Mayıs 2011

Sarışın Arap Esma Hatun

* * *

ERBAKAN’IN KEMİKLERİ SIZLIYOR
Dinciler Türban’ı masumlaştırmak için Başörtüsü benzetmesini kullanmaya başladılar.  Oysaki hoca efendileri kadayıfçı Erbakan’ın icadıdır türban kelimesi. Koskoca Hoca mezarında ters dönecek bu gidişle.  

***
اتبع الورك يهز مثي
ABDEST KAÇTI Videosu
Yüksek sesle izlemenizi tavsiye ediyoruz. Süresi 4:59


About cem

Burası Kemalist Cem Akkılıç'ın bölgesi... Hoşgeldiniz alanıma...
Bu yazı Aradığınız yobaza şu anda ulaşılamıyor içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

14 Responses to >Aradığınız yobaza şu anda ulaşılamıyor

  1. Duygu dedi ki:

    >ONLAR HEM OYNAYIP HEM DUA EDİYORLAR ALLAHIM GÜNAH YAZMA ALLAHIM AZ GÜNAH YAZ DİE:)

  2. Kumru dedi ki:

    >yüregnıze saglık cem can kardes…..

  3. >Kafalarına Türban takarak müslüman olduklarını sanıyorlar. Ne gaflet ama…

  4. Anonymous dedi ki:

    >ve bunlar saklanıyor gerekçeleride şudur heralde; hoca ne yaptısa sevaptır ohhh kızımız sevaba girdi 😀 😀

  5. Kamil Erken dedi ki:

    >TÜRBAN KÖKENİ MISIRDA Ö.M 200 LÜ YILLARDA TAPINAK FAHİŞELERİNİN BAŞ BAĞLAMA MODELİ İDİ.DAHA SONRA EVRİMLEŞTİ KATOLİK RAHİNELERİN BAŞ BAĞLAMASI OLDU SON EVRİMDEDE BİZDEKİ MÜSLÜMALLARIN BAŞ BAĞLAMASI OLDU.TÜRBAN NEYİ ÖRETER?CEVAP:OROS..LUĞU.

  6. >bunlar şimdi alev alev yanıyor. çünkü benim bulunduğum sokakda bunlardan çok var ondan biliyorum kapalı hepsi evliler ama 2. veya 3 sevgilileri var. kocalarını işe gönderiyorlar çocukları okula sevgililerini eve atıyorlar şerefsizler..

  7. Anonymous dedi ki:

    >gösterdiğiniz oynayan kadınların olduğu görüntüler sıradan bir anadolu düğününe ait."ne var bunda" diyebilirsiniz "sonuçta oynamıyorlar mı?" da diyebilirsiniz.ancak anadolu düğünleri böyledir.ve bunun türbanla alakası yoktur.birkaç densizin edepsizliğini tüm bir kesime yansıtmak ne denli doğru.ben size bisürü türbanlı diye lanse edilmiş kadınlara ait porno film olduğunu gördüğümde hayretler içinde kaldığımı söylesem belki inanmazsınız.biraz edep olsa zaten bu türden şeyleri ifşa etmezlerdi.velevki türbanlı da olsa…ancak dinime küfreden bari müslüman olsa diye de içimden geçirmedim değil hani.sebebi ise siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar at gözlüğü takıyorsunuz dediğiniz şeyi yani o gözlüğü kendiniz takmışsınız haberiniz yok.biraz insaf biraz tahammül hertürden insan olacak bu mozaiğimizin güzelliği sözüm ona siz katlanamıyorsunuz bu görüntülerdeki insanlara emin olun ben ve benim zihniyetimdeki insanlar daha fazla katlanamıyoruz.siz bize dönüştürmek istemiyorum ama öyle siz belki içinizden kıskıs gülüyorsunuz her ne kadar kızıyor görünseniz de.ama ben hakikaten esefle kınıyor ve kızıyorum. bumesajı adsız gönderiyorum.ancak küfür olmadığı için belki yayınlarsınız da karşılıklı birbirimizi anlayabiliriz.işte o zaman muasır medeniyet seviyesine çıkmak için zihinlerimizi bu türden kıl tüy şeylerle yormaktan ziyade bu devlet ve vatana daha faydalı ne yapabilirimlerle yorarız.saygı ile….

  8. >Önce savunmuşsun sonra şunları yazmışsın; ''bu görüntülerdeki insanlara emin olun ben ve benim zihniyetimdeki insanlar daha fazla katlanamıyoruz.'' Ehh oldu mu yani şimdi? Biz diyoruz ki; TÜRBAN SADECE KAFA KILINI KAPATIR. Diğer bölgeler açıkta kalır!. Biz diyoruz ki, çok müslümansalar KARA ÇARŞAF giysinler… Yobazlar bu sorumuz karşısında dut yemiş bülbüle dönüyor… :):):) Ehh bizde gülüyoruz tabi…

  9. >Libido, türbanlı sakallı dinlemez.. !!!! bu tür fotografların en güzel yanı ; bu sahtekarların üç kağıdının ortaya çıkması ama kocaları ya da bababları >( ki kafadan inanırlar bunlara ) slsğın önde gidenidir.. hatta bu orospuları dindar, namuslu vb. diyerek ciddiye alan lavuklar da boynuz medeniyetinin birer parçalarıdır.. islamın gerçek yüzü ( iki yüzlülük- sahtekarlık ) bu rsimlerde apaçık ortaya çıkıyor ve mızrak da çuvala sığmıyor bir türl

  10. Kerem dedi ki:

    >Abi muhteşem bir site hazırlamışsın. Herşeyden önce yerlere yatıyoruz gülmekten. Yıldız Teknik Üniversitesi olarak siteni destekliyoruz. Geçen gün tuvalete girdim, kapıda Google'da TAKUNYA LİBİDOCUSU yazın!.. sloganı vardı. :):):) Artık bizim okulda senin siten çok meşhur. Abicim bunlar türban takar seninde dediğin gibi kot pantolan giyip makyaj yaparlar. Ehhh işte bir insanı yasaklara boğarsan helede genç bir kızı, olacakları budur. Binlerce ulusalcı arkadaşım adına sana Teşekkürler. Senin sayende en sonunda bu Türbanlı emoların gerçek yüzünü gösteren bir site yapıldı…

  11. Anonymous dedi ki:

    >Haklisiniz türban yalnizca basimiz-daki killari örter egerki zihniyet kötü ise,nekadar kapansakda yalniz-ca kendimizi kandiririz. bizi yara-tan yüce yaratici bizi hep görüyor birde baskalarini örnek göstermiye-lim herkes kendisinden soruludur ama kamu vicdaninida rahatlatmamiz lazim yanlizca tek tarafi elestir- miyelim, fikirlerimizde tarafsiz olalimki birbimizi daha iyi anliya biliriz,birbirimizi incitmeden, kirmadan düsüncelerimizi anlatalim.Zaten dindar olan bir insan olanlar karsinda sakin kalamaz ve nasil davrancagini bilir onun icin her iki kesimide sukunete davet ediyorum.

  12. Yönetici dedi ki:

    >İslam dininde türban kesinlikle yok. Olsaydı ben o kadar Arap ülkesi gezdim oralarda görürdüm. Türban tamamen Amerika’nın BOP projesi kapsamında bunların eline verdiği ve oyalanın dediği bir bez parçasıdır. Ayrıca Yobazlar kendi bayanlarınız kapanıp poz veriyor diyorlar. Hiç bir Atatürk kadını bir dakikalığına olsa bile bu zulme katlanamaz, hayalini bile kuramaz çünkü doğasına terstir, bünyesine alerji yapar. Hangi kadın türbanı kötülemek için poz verebilir? Kaldıki sokaklar binlerce seksi TÜRBANLI ile dolu. Bu soytarının başındaki olsa olsa mayo üzerine pareyo olur…. Ben diyorum ki madem gerçekten Müslümansınız o zaman kara çarşaf giyinin. Diyorlar ki, türbana bile katlanamıyorlar eleştiri alıyoruz, kara çarşaf giyersek neler olur neler! Olsun kardeşim sen madem Müslümansın giy kara çarşafını eleştiriyse eleştirilir. Amaç kapanmak değil. İşte buradan bile belli.

  13. >Bugün Gülhane parkını görmeniz gerekirdi… Her ağacaın altında bir tesettürlü resmen sevişiyorlardı. Anlamadığım şey şu; bu yobazlar neden bunları görmez?.Bence görüyorlar ama işlerine gelmiyor…Ben Almanya'da yaşıyorum. Tatil için şu an Türkiye'deyim. 2 yıl öncesine göre ne kadar da çoğalmış bu rengarenk soytarılar….

  14. Anonymous dedi ki:

    >Turkluge yapilan en buguk dusmanlik bir Turkun arap dini islama tapmasidir. Umarim bir gun gelecek butun Turkler gercegi gorup ozune donecek ve arapliktan kurtulacak.

Yorum bırakın